Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΛΙΣΤΑ...

ΔΕΙΤΕ KAI ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε πώς μερικά μαλακισμένα , εκμεταλεύονται το μικρό της ηλικίας τους για να γίνουν διάσημα και να χουν βιουζ στο γιουτιουμπ. ΟΧΙ , το 3χρονο αγοράκι σου που έπιασε τον  μαρκαδόρο και σχεδίασε κάτι τέτοιο:










ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ

Όχι, η 4χρονη κόρη σου που κάνει "λαλαλα" όταν ακούει τα τραγούδια του νταλάρα που γουστάρεις ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΝΟΤΕΣ, ούτε θα γίνει η νέα Μαρία Φαραντούρη , κι αν θες να ξες την αλήθεια, στα 19 της θα έχει συχνότητα σεξουαλικής δραστηριότητας (6 άτομα ανά μήνα)

Για να μην το πάμε παραπέρα , κωλόχοντρα δίχρονα αγοράκια που καπνίζουν δεν είναι "γλυκούλια" . Ειναι ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΑ 2χρονα αγορακια που καπνιζουν και το πιο πιθανό είναι (αν δεν ζούσε στην ινδονησία το συγκεκριμένο) να κάνει μέχρι τα 40 του (οπότε και θα πεθάνει απο καρκίνο) μόνο σάιμπερ σεξ.








Στα καθ' ημάς τώρα, έχουμε τον μικρό νικόλα... Το αγοράκι που θα δείτε παρακάτω, το κόβω γύρω στα 12, δεν μπορεί να ολοκληρώσει μία πρόταση. Και θα ήθελα να ξερα, οι γονείς του ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΟΥΝ; Ακούν τα τραγούδια του και χαίρονται; Έχω πλάσει στο μυαλό μου και τον διάλογο μαμάς - γιαγίας μικρού νικόλα...

- Μα είναι λόγια αυτά που λέει το παιδί;
- Άσε μάνα, αυτό είναι μοντέρνα μουσική , το λένε ραπ, έτσι είναι όλα τα παιδάκια. Δεν ειναι πολύ καλός;

ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ. ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ.



Ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.



Γαμώ την κοινωνία (αν και γαμιέται μόνη της)

2 σχόλια: