Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μερικά Σχόλια

1ο point) Κάπως, κάπου κάποτε, έφτασε στα αυτιά μας, μπροστά στα μάτια μας, η πληροφορία για την ύπαρξη του παρακάτω βίντεο







2ο ποιντ) Τι άλλο θα μπορούσε να αποτελέσει ένα τέτοιο βίντεο, πέρα από τροφή για γέλωτα, και κατ' επέκταση ένα πολύ ικανοποιητικό trolling source ?!

3o point)  Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο description του video:

"Το 70% (περίπου) των ανθρώπων που ανέβαζαν τα σχόλιά τους στο βίντεο δεν αντιλήφθηκαν το προφανές, ότι δηλαδή το βίντεο αυτό είναι fiction και σε καμία περίπτωση αληθινός χαρακτήρας(*). Το γεγονός αυτό (που από μόνο του αποτελεί θλιβερή διαπίστωση) οδήγησε στο να γεμίσουμε με σχόλια ανθρώπων που είτε ρωτούσαν ποιος είναι αυτός ο Πάνος, είτε κατέληγαν να καταφέρονται υβριστικά εναντίον ενός ρόλου που τον αντιλήφθηκαν ως πραγματικό χαρακτήρα.
Σκοπός της κοοπερατίβας είναι να παρουσιάζει το έργο της και όχι να προσπαθεί να επιφέρει κάποιου είδους σύγχυση και μυστήριο, που τελικά θολώνει τη ό,ποια δημιουργία.
Κατά συνέπεια, ο σχολιασμός του βίντεο από την "κοινότητα" των "youtubers" απενεργοποιείται.(**)"



-> (*) Στις αρχιδάρες μας αν ο χαρακτήρας είναι fiction. Γιατί μας το λες ρε βλάκα; Χιλιες φορές να ήταν αληθινός. Γαμάς τα πάντα (sic) με αυτή την παρατήρηση. Το αντιλαμβάνεσαι αυτό; Ή μήπως δεν το αντιλήφθηκες;

-> (**) Ωραίος ρε. Απενεργοποίεισες γα σχόλια , γιατί; Εμένα σύγχυση μου προκαλεί μόνο και μόνο αυτό το γεγονός. Και κατάλαβες τι εννοώ. Συγχίζομαι.

ΠΑΝΟΣ: ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΝΑΡΑ ΒΛΑΚΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου