Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Και μερικά ΌΧΙ σχόλια

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ



Κι εδώ





Πως λέγεται αυτό; Marketing?











.

13 σχόλια:

  1. den vlepw oute proionta,oute ipiresies,oute katanalwtes,kai kiriws den vlepw antagwnistes. atopima? :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βλεπεις; κομμάτι του μαρκετινγκ:

    η προώθηση ή αλλιώς το μίγμα προβολής και επικοινωνίας (ή μίγμα επικοινωνίας) συνίσταται στην: Διαφήμιση, Προσωπική Πώληση, Προώθηση Πωλήσεων και στις Δημόσιες σχέσεις. Η διαφήμιση μπορεί να γίνει με πολλά μέσα π.χ. τηλεόραση, αφίσες, περιοδικά, ραδιόφωνο κ.α. Η προσωπική πώληση γίνεται μέσω της πωλητών της επιχείρησης. Η προώθηση συνίσταται σε ενέργειες που σκοπό έχουν να επιτύχουν μεγαλύτερες πωλήσεις π.χ. κουπόνια, δωρεάν δείγματα, προώθηση μέσα στο κατάστημα κ.α. Τέλος οι δημόσιες σχέσεις αποσκοπούν στη δημιουργία δημοσιότητας και θετικής εικόνας για την επιχείρηση και τα προϊόντα που διαθέτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. wraio to copy-pate alla sinexizw na mi vlepw oute proionta,oute ipiresies,oute katanalwtes,kai kiriws den vlepw antagwnistes. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λεπον. οπως βλεπουμε στα κλικ, διαφημιση υπαρχει και στη zougla.gr και στην enet ελευθεροτυπια.(τις αφισσες τις αφηνω στην απ'εξω)
    Παμε παρακατω, υπηρεσιες μπορουν να θεωρηθουν και οι καλλιτεχνες καθως και οι ομιλητες του φεστιβαλ (δεν εχει σημασια αν συμμετεχουν αφιλοκερδος η οχι. Μεχρι και το κρατος και οι πολυεθνικες παρεχουν μη κερδοσκοπικες υπηρεσιες...)
    καταναλωτες ειναι ο κοσμος που 8α παρευρε8ει εκει,ειτε για τους καλλιτεχνες/ομιλητες ειτε για καταναλωση μπυρας/σουβλακιου ειτε και για τα 4.
    τελος, ναι ανταγωνιστες δεν υπαρχουν, ειναι μονοπωλιο καθοτι κανενα αλλο αυτοοργανωμενο φεστιβαλ δεν εχει διαφημιστει μεσω καθεστωτικων μεσων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. as to paroume apo tin arxi,
    milame gia ena autoorganomeno festival me free pass,k exoume dei polla tetia an den kanw lathos

    to proion poio einai?i omolies?k i mousiki?i mipws i ideologia?
    i ipiresia einai oi kalitexnes pou profanws epaixan sto tzampe?
    katanalwtes oi ekatontades pou vrethikan ekei,gia tou xi,psi logous kai katanalwsan beers kai souvlakia?
    to kiriotero..pisteveis pws osoi parevrethikan ekei eixan enimerwthei apo tis sigkekrimenes piges?i nomizeis pws oloi oi a/a einai tsoutsekia me meso oro ilikias 17-24 san autous pou sixnazoun rotoda,kai exoun kathikon na enimeronontai apoklistika apo afisakia a4 sta underground simeia tis polis?

    profanws exeis dei polla festival,parties,lives xwris musiki,beers,souvlakia ktl opote pao paso :)
    sigoura eisai pio psagmenos

    vevaios k den iparxoun antagwnistes oxi giati diafimistike to festival(prosexe,"diafimistike",oros marketing kai oxi marketing),alla giati exoume gemisei ideologous pou to mono pou kanoun einai na pinoun beers stin rotoda,na koutsompolevoun tous giro tous,k na "krivontai piso apo blogs.no moves
    mikroplatiakoi(vlp mikroastoi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το προιον καλη/ε μου μπορει να ειναι υλικο και αυλο. το αυλο ειναι η λεγομενη υπηρεσια.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2. κολλησες με την λεξη προιον εσυ.
    ΝΑΙ μπορουν να θεωρηθουν υπηρεσιες και καταναλωτες. που διαφωνεις???????
    δε σου παρεχει υπηρεσια ο τραγουδιαρης???
    δε σου παρεχει υπηρεσια ο ομιλητης?
    και δεν εχει σημασια αν παιξαν και μιλησαν στο τζαμπε ΛΕΜΕ.
    δε με νοιαζει απο που ενημερωθηκαν. το ποστ εδω μιλαει για marketing και εστιαζει στις διαφημισεις που εγιναν. τι δε καταλαβαινεις απο αυτο? που κολλαν οι αλλες ερωτησεις που κανεις?
    που κολλανε τα "τσουτσεκια" οπως αποκαλλεις αυτους που αραζουν ροτοντα?
    επισης ειπα εγω πως εχω δει φεστιβαλ διχως μουσικη, μπιρς, σουβλακια? απο το μυαλο σου τα βγαζεις? δεν ξερεις τι να απαντησεις και αραδιαζεις βλακειες μου φαινεται.
    ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΑΜΩ.

    (prosexe,"diafimistike",oros marketing kai oxi marketing) ????? αλλαμπουρδιστικα?
    οσο για το "κρυβονται πισω απο μπλογκς", οποιος θελει μπορει να γραψει εδω. οπως μπαινεις και διαβαζεις αρθρα και σχολιαζεις εδω μεσα εσυ ετσι κανω και γω. αμα σε ηξερα και τετ α τετ θα στα λεγα πιστεψε με.
    και αμαν πια με τη ροτοντα, λυσαξες. καντε μια διαφημιση χμμμ στην kathimerini.gr αυτη τη φορα για το μικροπολις και θα ρ8ω εκει να πιω την μπυρα μου αιντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sinistw psixraimia agapite mou..
    to provlima mou einai h imimathia.thewrw atopima to post.o oros marketing apla den stekei!
    oso gia to oti sou fainontai "allampourdistika" auta pou grafw lipamai alla den mporw na kanw kati parapanw gia auto.ws edw

    k den eimai AKitis,aplos paratiriteis/sxoliasteis eimai.tha se voleve na eimai?:S



    p.s. poios akrivos exei lisaxei me tin rotoda?? :S sovara twra.. :S :S :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ψυχραιμη ειμαι καλο μου. απλα κουραστηκα γιατι αλλα λεω και αλλα καταλαβαινεις.

    ημιμαθης μαλλον ειναι αλλος...
    η διαφημιση ειναι στοιχειο του marketing.
    εφοσον εγινε διαφημιση σε καθεστωτικο μεσο μου λες οτι ειναι ατοπημα η λεξη marketing?

    δε με νοιαζει καν τι εισαι για να σου πω την αληθεια..
    ε αφου ολο για τη ροτοντα και τη ροτοντα λες και τους ιδεολογους-τσουτσεκια-μικροαστους-17 με 24 χρονων που παν εκει και πινουν τις μπυρες τους, κουτσομπολεβουν και ενημερωνονται για φεστιβαλ μεσω Α4 σε underground σημεια της πολης και δε κανουν moves σαν την ΑΚ.

    p.s αυτο για το moves δε το ξερεις, δεν εχεις ιδεα τι μπορει να κανει ο καθενας ;)

    τεσπα, βαρεθηκα με αυτο. αντε τα παμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. eimai teleiws asxetos me tin sizitisi...

    POION EIPES TSOUTSOUKI RE???
    AFOU DN MAS GOUSTAREIS MIN ASXOLEISAI MAZI MAS "PARATIRITI"-"SXOLIASTI"..
    AINTE..

    K KATI GIA TO FESTIVAL S.
    GIA MENA: NAI R MIA DIAFIMISI ITAN..
    GIA TO TIPOTA OMWS..
    KATARAFERATE TPT??
    MONO XRIMA VGALATE(1,5 euro i mpira re mlka?)!!ITAN KOSMOS STIN POREIA ME TO BLOC SAS??GENIKA STIN POREIA FERATE KOSMO??
    OXI!!
    NTEMEK FESTIVAL..
    IRTHAN OLOI OI FOITITES IPIAN/FAGANE.KALA PERASANE DE LEO..
    PES M KERDISATE KATI ALLO APO FIMI K LEFTA??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xaxaxa tsoutseki tis rotodas eisai opws eimai kai egw,kai tpt parapanw..kai den katalavainw giati sas fenetai toso paralogo pou den eimai AKitis :S
    mi mou milas re les kai apef8inese se AKiti!sou einai diskolo?
    apo pote stin rotoda epikratei olokrirotiko kathestos k oloi prepei na akproswpoume mia apopsi? :/ avoulo mou akougetai

    (tin mpira tha tin sxoliasw,den mporw..otan pas se opiodipote skiniko poso tin agorazeis tin lidl beer? :S to 8plasio tis axias tis..se piraxe pou agorases tin mythos sto diplasio..mi milas gia kerdoi mono opou se pernei)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε παιδιά με συχωράτε. τι ρόλο βαράτε?
    θα μου πείτε της ελευθερίας της έκφρασης, δηλαδή τώρα που γράφω εγώ να μην περιμένω να το σβήσετε?
    ελευθερία της έκφρασης δεν συνεπάγετε την σπίλωση ανθρώπων. αυτό κάνετε, δεν νομίζω άθελα, θα έλεγα τα αφεντικά είναι πολλά και αιμοδιψή για εσάς.
    άσχετα περί τη γνώμη μου για την αναρχία, και το πόσο πραγματικές είναι οι σκέψεις και όχι μια κολεκτιβοποίηση, ένας κομφορμισμός, εσείς τι κάνετε?
    άμα η ελευθερία λόγου είναι κάτι τόσο πολύτιμο όσο είναι έτσι, άλλο τόσο είναι η ελευθερία και το δικαίωμα να απαντήσεις πάντα σε δίκαιους και ίσους όρους. δηλαδή άμα πεις εσύ ότι ο γραφών είναι ομοφυλόφιλος και τον είδα να πράττει ανάλογα, και δεν έχω σχέση, δεν κουβαλάω κάτι γιατί εσένα στη βάρεσε? δίκαιο αγώνα άμα κάνεις πες μου εμένα που αναρωτιέμαι στο πρόσωπο πιανού. δίκαιο δεν είναι η ποιό δυνατή φωνή να υπερισχύει, δίκαιο δεν είναι και ο όχλος να υπερισχύει. ο twain έλεγε ότι όταν καταλαβαίνεις ότι είσαι από την μεριά του όχλου απλά κάνε ένα βήμα πίσω και σκέψου, η αμφισβήτηση γίνετε και με γραβάτα κύριοι. σίγουρα δεν γίνετε όμως με φραπέ και μπάχαλα. βγείτε να δουλέψετε και άστε τα καραγκιοζιλίκια. αυτά όσο ποιό φιλικά μπορώ. Και όχι από οργή, γιατί άμα έχετε ιδέες αναρχίας και όχι συμφέροντα τότε μπορεί να κατανοήσετε ότι κάνετε μαλακίες. Γράψε για αγώνες, γράψε ιδέες αυτά που γράφεις εδώ είναι χυδαία και ντροπιαστικά και λερώνεις αυτό που λες αγώνα, δεν σας νοιάζει να αλλάξει κάτι, τουλάχιστον την πλειοψηφία, δεν θα έχετε έναν χώρο να στραφείτε μετά. Αυτό εδώ λέγετε λίβελος, κίτρινος τύπος σπίλωση και ανανδρία.γιατί φοβάσαι τον νόμο, τον δικό τους, αλλά ο δικός του είναι και δικός μου και άλλον πολλών μπορείτε κάλιστα να πιάσετε ένα νυσή της ελλάδας μας και να ζήσετε εκεί με κοινοκτιμοσίνη δίκαια κοινονία κτλπ κτλπ, όπως έκαναν οι χύπιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ λεει ρε ο δυσλεκτικός απο πάνω;

    Ε. Εσυ με τα τσουτσεκια. ΟΤι προβλημα εχεις. Πες το στα ισα. Και Τετ-α-τετ το συζηταμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή